Luxaflex

Maatwerk luxaflex van de hoogste kwaliteit 

Luxaflex staat voor kwaliteit, duurzaamheid en de meest optimale bedieningsmogelijkheden en is een merk van Hunter Douglas maar wordt ik in volksmond als algemene term voor het raamdecoratie product jaloezieën gebruikt. Dit kan voor verwarring zorgen bij de consumenten waar veel consumenten op zoek zijn naar jaloezieën in plaats van het specifieke merk Luxaflex. Jaloezieën zijn horizontale of verticale lamellen in verschillende breedtes (16, 25, 35, 50 en 75mm) van aluminiumhouttextiel of kunststof (voornamelijk PVC) die aan de binnenzijde van de woning worden gemonteerd. Bij Van Ewijk Zonwering leveren wij jaloezieën van het met Luxaflex maar ook van andere merken die soortgelijke producten aanbieden. Luxaflex jaloezieën worden altijd op maat gemaakt naar de wensen en behoeften van de consument waardoor het niet te vergelijken is met producten van de Gamma, Ikea, Kwantum, Leen Bakker of de Jysk. 
 

Luxaflex in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Almere en omgeving  

Wilt u maatwerk Luxaflex kopen? Van Ewijk Zonwering zorgt voor een ideaal binnen- en buitenklimaat in uw woning of tuin met een prachtig aanzicht. Wilt u de prijs weten voor het aanschaffen? Bezoek onze showroom in Lelystad of maak een afspraak met één van onze specialisten. Wij leveren Luxaflex in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde, Almere en Emmeloord.
 

Luxaflex als merk en de mogelijkheden

Luxaflex (het merk) biedt naast jaloezieën een groot scala aan producten zoals duettes, rolgordijnen, plisségordijnen (met en zonder Truefit), silhouette shades en nog vele andere zonwering voor binnen- en buiten. Er zijn speciale jaloezieën op de markt gebracht: Luxaflex Megaview. Dit is een traditionele jaloezie die bij een open stand extra veel lichtinval en zicht naar buiten creëert doordat en speciaal systeem ervoor zorgt dat de er twee lamellen op elkaar zitten en dus een grotere afstand tussen de lamellen heeft. 

 

Wat voor type bediening is er mogelijk? 

Luxaflex heeft naast de bedieningsmogelijkheden van de traditionele zonweringsleveranciers ook haar eigen bedieningsmogelijkheden op de markt gebracht. Consumenten willen meer bedieningsgemak en hier wordt perfect op ingespeeld met: 
  • SmartCord waarbij er een oprolbaar koord wordt gebruikt die niet op de grond kan hangen maar oprolt wanneer het product naar boven hangt. 
  • LiteRise waarbij de raamdecoratie met zijgeleiding of Trufit wordt gemonteerd en waarbij de bediening handmatig per handgreep in het midden is. 
  • PowerView worden alle soorten raamdecoratie elektrisch aangedreven volgens een schema die je zelf instelt waarbij u de perfecte lichtinval bepaald. Deze wordt geleverd met een Pebble afstandsbediening. Tevens kan de Luxaflex PowerView worden aangedreven met spraakherkenning zoals de Apple homekit, Google assistent en de Amazon Alexa. 

Luxaflex als type raambekleding

Ze hebben de jaloezieën in de jaren 50 van de vorige eeuw als eerst geïntroduceerd waardoor het merk vaak wordt geassocieerd met het product. Tevens zijn jaloezieën het meest verkochte product ter wereld. De raambekleding wordt in de volksmond ook wel jaloezieën, aluminium jaloezieën, houten jaloezieën, horizontale jaloezieën, horizontale lamellen of bamboe jaloezieën genoemd. Wilt u meer informatie over de Luxaflex raamdecoratie? Bekijk dan de pagina’s van aluminium jaloezieën en houten jaloezieën zodat u goed voorbereid bent als ik overgaat tot aankoop. Wilt u nog meer informatie? Kom naar onze showroom of bel voor een afspraak. 
 

Wilt u uw jaloezieën laten onderhouden?

Raamdecoratie wilt u natuurlijk zo schoon mogelijk houden zodat u de levensduur kunt verlengen en er zo lang mogelijk plezier van kan hebben. De jaloezieën hebben periodiek onderhoud nodig waarbij het belangrijk is om ze stofvrij te maken wanneer er stof of hardnekkig vuil op de lamellen ligt. Iets wat snel gebeurt in een stoffig huis. Maakt u gebruik van aluminium jaloezieën of houten jaloezieën van lindehout dan kunt u de lamellen met een plumeau afstoffen of met een kleine borstelklop schoon zuigen om het losse stof te verwijderen. Naast het schoonmaken kan Van Ewijk Zonwering verder onderhoud verzorgen zoals het repareren (zoals koorden), onderdelen vervangen (zoals remmen), demonteren en het monteren. 
 
Luxaflex plissegordijnen elektrisch uit Lelystad Maatwerk Luxaflex plisségordijnen in Lelystad
Luxaflex plissegordijnen op maat in Lelystad Maatwerk Luxaflex duettes in Dronten
Maatwerk Luxaflex plisségordijnen in Lelystad Maatwerk Luxaflex duettes in Almere
Maatwerk Luxaflex houten jaloezieën uit Lelystad Aluminium Luxaflex jaloezieën in Dronten
Raamdecoratie Luxaflex plissegordijnen in Dronten  Maatwerk Luxaflex plisségordijnen in Dronten
Maatwerk Luxaflex lamellen in Lelystad Maatwerk Luxaflex lamellen in Dronten
Luxaflex raambekleding shutters in Lelystad Raambekleding Luxaflex rolgordijnen uit Lelystad
Luxaflex Twin plissegordijnen draai-kiepraam Luxaflex serre plissegordijnen in Lelystad