Ons werkgebied

Van Ewijk Zonwering B.V. is gevestigd in Lelystad (Flevoland). Voor zowel zakelijk als particulier zijn wij werkzaam in heel Flevoland en net iets daar buiten.
 
Hoe kunt u ons bereiken
Van Ewijk Zonwering B.V. is makkelijk te bereiken vanuit Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde, Almere, Almere- Stad, Almere- Buiten en Almere- Haven.
  • Trein: Onze vestiging op de De Tjalk 15- 08 ligt op loopafstand van NS station Lelystad Centrum.
  • Bus: Met de bus kunt u vanaf NS station Lelystad Centrum Stadsbus 1 nemen naar winkelcentrum De Tjalk. Sinds september verzorgt Arriva het stadsbusvervoer in Lelystad. U stapt dan uit ter hoogte van de Boni en loopt richting de Lidl waar wij tegenover zitten. Heeft u geen eigen vervoer, geen probleem. Van Ewijk Zonwering haalt u gratis op en brengt u thuis.  
  • Auto: Met de auto rijdt u vanaf Lelystad Centrum naar de Middendreef en neemt de afslag winkelcentrum De Tjalk. U vindt ons dan tegenover de Lidl.
  • Taxi: U kunt natuurlijk ook met de taxi naar de Tjalk 1508 komen vanaf het station.

Het winkelcentrum in de Tjalk is sinds kort aangevuld met Karel Woninginrichting en projectstoffering en fietsenspeciaalzaak Het Wiel. Daarnaast zitten er ook gevestigde namen naast Van Ewijk Zonwering, zoals de Lidl, Aldi, Boni, Kruidvat, Action, Raven hengensport en Fair Play Casino. 

Op deze website rusten auteursrechten en is intellectueel eigendom van Van Ewijk Zonwering B.V. te Lelystad. Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming teksten of foto's van de site te halen of te verspreiden.
 
Fietsspeciaalzaak Het Wiel                                    Tjalk 15-08A 8232LK Lelystad
Crobylos kapperopleidingen                                Tjalk 15-08B 8232LK Lelystad
Kappers voordeelshop                                          Tjalk 15-08B 8232LK Lelystad  
Karel Woninginrichting en projectstoffering      Tjak 15-08C 8232LK Lelystad