Ons werkgebied

Maatwerk zonwering in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Almere en omgeving

Van Ewijk Zonwering B.V. is gevestigd in Lelystad (Flevoland) en levert zonwering in Lelystad, Dronten, Almere (o.a. Almere Buiten, Almere Haven, Almere Hout, Almere Pampus, Almere Poort en Almere Centrum), Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde, Harderwijk, Kampen, Emmeloord en Elburg. Voor zowel zakelijk als particulier zijn wij werkzaam in heel Flevoland en net iets daar buiten. Woont u niet in een van deze steden? U kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. 
 

Hoe bereikt u onze showroom? 

Van Ewijk Zonwering B.V. is makkelijk te bereiken vanuit Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde, Almere, Almere- Stad, Almere- Buiten en Almere- Haven.
  • Trein: Onze vestiging op de De Tjalk 15- 08 ligt op loopafstand van NS station Lelystad Centrum.
  • Bus: Met de bus kunt u vanaf NS station Lelystad Centrum Stadsbus 1 nemen naar winkelcentrum De Tjalk. Sinds september verzorgt Arriva het stadsbusvervoer in Lelystad. U stapt dan uit ter hoogte van de Boni en loopt richting de Lidl waar wij tegenover zitten. Heeft u geen eigen vervoer, geen probleem. Van Ewijk Zonwering haalt u gratis op en brengt u thuis.  
  • Auto: Met de auto rijdt u vanaf Lelystad Centrum naar de Middendreef en neemt de afslag winkelcentrum De Tjalk. U vindt ons dan tegenover de Lidl. Wij beschikken over eigen parkeergelegenheid rond ons pand.
  • Taxi: U kunt natuurlijk ook met de taxi naar de Tjalk 1508 komen vanaf het station.

Het winkelcentrum in de Tjalk is sinds kort aangevuld met Karel Woninginrichting en projectstoffering en fietsenspeciaalzaak Het Wiel. Daarnaast zitten er ook gevestigde namen naast Van Ewijk Zonwering zoals de Lidl, Aldi, Boni, Kruidvat, Action, Zeeman, Jumper en Fair Play Casino. 

Op deze website rusten auteursrechten en is intellectueel eigendom van Van Ewijk Zonwering B.V. te Lelystad. Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming teksten of foto's van de site te halen of te verspreiden.
 
Fietsspeciaalzaak Het Wiel                                    Tjalk 15-08A 8232LK Lelystad
Crobylos kapperopleidingen                                Tjalk 15-08B 8232LK Lelystad
Kappers voordeelshop                                          Tjalk 15-08B 8232LK Lelystad  
Karel Woninginrichting en projectstoffering      Tjak 15-08C 8232LK Lelystad

Maatwerk pergola zonwering van Van Ewijk Zonwering uit Lelystad geplaatst in Dronten Maatwerk pergola zonwering van Van Ewijk Zonwering uit Lelystad geplaatst in DrontenOns werkgebied is in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde, Almere, Almere- Stad, Almere- Buiten, Almere Oostvaarders, Almere Nobelorst, Almere Poort en Almere- Haven. Ons werkgebied is in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde en Almere voor screens in overkappingenOns werkgebied is in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde en Almere voor zonneschermen zoals knikarmschermen Ons werkgebied is in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde en Almere voor zonneschermen zoals zonneschermen met pootconstructieOns werkgebied is in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde en Almere voor markisolettes en uitvalschermen Ons werkgebied is in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde en Almere voor screens en zipscreensOns werkgebied is in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde en Almere voor plissegordijnen en duette gordijnen Ons werkgebied is in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde en Almere voor jaloezien zoals bamboe, aluminium of houten jaloezieënOns werkgebied is in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde en Almere voor elektrische rolluiken Ons werkgebied is in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde en Almere voor plissegordijnen en duette gordijnenOns werkgebied is in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde en Almere voor garagedeuren zoals openslaande garagedeuren Ons werkgebied is in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde en Almere voor garagedeuren zoals sectionaaldeuren of overheaddeuren