Over ons

33 jaar Van Ewijk Zonwering in Lelystad Tjalk 15-08  

Van Ewijk Zonwering B.V. is een gevestigde naam in Flevoland en bestaat dit jaar alweer 33 jaar. ‘’Wij houden ons bezig met het monteren en repareren van binnen- en buiten zonwering, garagedeuren, rolluiken, terrasoverkappingen en sinds kort ook vloeren. Kortom, verkoeling in de zomer en het tegenhouden van de kou in de winter. Dit in combinatie met een strak design, wat in 2019 erg belangrijk is”
 
Ruim aanbod
Wij zijn gevestigd in Lelystad en leveren veranda’s, overkappingen, zonneschermen, screens, markiezen, jaloezieën  voor binnen- en buiten, rolgordijnen, plisségordijnen, dakramen met zonwering, horren, rolluiken, garagedeuren, gordijnen, overige producten voor uw terras en sinds kort dus ook vloeren. Hierbij leveren wij onder andere marmoleum, laminaat, PVC vloeren, tapijt en in- en droogloop matten. Al deze producten leveren wij voor particulieren, bedrijven, ziekenhuizen, scholen, overheidsinstellingen en zorginstellingen; bieden beschutting tegen licht, weer, wind en ongewenste gasten en laten u maximaal genieten van de buitenlucht en zonneschijn. Ook beschikken wij als een van de weinige zonwering leveranciers in Nederland over een eigen werkplaats waar ook reparaties worden uitgevoerd.  

Vakmanschap staat voorop
Wij vinden kwaliteit en klanttevredenheid het aller belangrijkste in het vak. Daarom werken wij alleen met producten en merken waarvan we zeker weten dat ze aan onze kwaliteitseisen voldoen.  Daarnaast zetten wij de klant centraal, waarbij de wensen van de klant en het verlenen van uitstekende service voorop staan. Daarnaast zijn al onze monteurs VCA- gecertificeerd en worden zij regelmatig bijgeschoold vanuit Van Ewijk Zonwering zelf en onze leveranciers; hebben zij de beschikking over de meest professionele en gekeurde hulpmiddelen. 

De Markt
In 2018 merkten wij voornamelijk aan particulieren dat zij een betere temperatuurregeling en energiebesparingen in huis steeds belangrijker vinden. Zo worden er steeds meer garagedeuren en rolluiken verkocht om de stookkosten in de winter te verminderen en het huis koeler te houden in de zomer, waarbij de energiekosten tot wel 30% verminderd kunnen worden. Daarnaast is er steeds meer interesse in aluminium veranda’s en houten overkappingen. Deze worden in eigen werkplaats geproduceerd en door onze eigen monteurs ter plaatse naar de wens van de klant in elkaar gezet. Het mooie aan een overkapping is dat er geen vergunning nodig is, maar dat u wel een soort aanbouw heeft; dus langer kunt genieten van de zomermaanden. We kunnen dus wel stellen dat het buitenleven steeds belangrijker wordt.

De showroom
Wij zien u graag verschijnen in onze geheel vernieuwde showroom in winkelcentrum de Tjalk in Lelystad zodat we het kunnen hebben over de perfecte zonwering die bij u past. Onze verkoopmedewerkers zijn als geen ander in staat om iedere situatie te vertalen naar een oplossing die aan uw wensen voldoet.

Sinds 2017 zit Van Ewijk Zonwering B.V. samen in het pand met Karel Woninginrichting en projectstoffering B.V. Daarnaast zitten er in Winkelcentrum de Tjalk gevestigde Lelystadse ondernemers zoals fietsenspeciaalzaak Het Wiel, Crobylos kappersschool, Crobylos nagelstudio en Crobylos kappersvoordeelshop. Daarnaast zitten er ook grote gevestigde namen zoals supermarktketens Lidl, Aldi ,Boni  Kruidvat, Action, en Fair Play Casino.
 
Van Ewijk Zonwering is werkzaam in Lelystad, Dronten, Almere, Biddinghuizen, Swifterbant, Urk, Marknesse, Zeewolde, Emmeloord, Zwolle en Amsterdam.