Laarstaete Lelystad

Woonzorgcentrum Laarhof - Laarstaete Coloriet Lelystad en Dronten

Door de jaren heen heeft Van Ewijk Zonwering bij Woonzorgcentrum Laarstaete uit Lelystad in opdracht van Coloriet verschillende uitvalschermen, screens (met geleiders en spandraad), serrezonneschermen en jaloezieën geplaatst. Hieronder worden een aantal prachtige individuele projecten uitgelicht: 
 

Staalconstructies zonwering

In 2012 heeft Weijmer & Serpenti roestvaststaal en alumininium uit Ijsselmuiden 6 stuks rvs-staalconstructies geplaatst van in totaal 30 meter breed met 3,5 meter uitval serre zonwering bij de entree . Op deze frames heeft Van Ewijk Zonwering stormvaste B126 serre zonneschermen geplaatst van het merk Brustor met een dichte cassette. Al deze zonneschermen zijn geautomatiseerd met een zon- en wind automaat en zijn handmatig te bedienen met een RTS I-O domotica Somfy afstandsbediening. 
 

Serre zonwering Brustor 

In 2016 heeft Van Ewijk Zonwering bij Woonzorgcentrum Laarstaete in Lelystad op het Atrium van het gebouw 32 serre overkapping zonneschermen van het merk Brustor geplaatst. Deze zonneschermen hebben aan beide kanten zijgeleiders die met speciaal 3.5mm dynema zonwering koord op spanning gehouden worden. Het Atrium bestaat uit twee zijdes (westzijde en oostzijde) van 75 meter breed en 10 meter diep. Alle schermen aan de Westzijde en de Oostzijde zijn aan elkaar gekoppeld op een eigen Somfy zon- en windautomaat met individuele afstandsbedieningen. 
 

Zakelijke screens

In 2017 heeft Van Ewijk Zonwering 48 stuks markisolettes van het type Schellekes gedemonteerd en zijn er 48 screens met glasvezel en acryldoek teruggeplaatst die bediend kunnen worden op een centraal elektrisch systeem. De screens kunnen op twee manieren worden bediend: Individueel door de bewoners en alle 48 stuks tegelijk vanuit een centrale bij de receptie.
 
Coloriet Laarstaete Lelystad