Werkwijze projectzonwering

Zakelijke en projectmatige zonwering projecten

Uw projectmatige partner voor de toekomst

Op het gebied van projectzonwering in Flevoland heeft Van Ewijk Zonwering vele vraagstukken van klanten weten in te vullen met maatwerk oplossingen voor iedere gevel en raampartij. Wij zijn dan ook erg trots en dankbaar dat wij jaar in jaar uit vertrouwen krijgen van onze klanten om dit te realiseren. Om deze vraagstukken op te lossen moet er een zo groot mogelijk productassortiment aangeboden kunnen worden op het gebied van binnen- en buitenzonwering. Van Ewijk Zonwering kan u dit aanbieden door een intensieve samenwerking met vele partners in de branche. De mogelijkheden zijn zo groot dat niet alle producten op de website beschreven zijn. Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact op met onze projectafdeling. 
 
Er is de beschikking over een eigen montageteam, inmeetteam, binnendienst ondersteuning, projectleider en een aftersales team. Bij projecten voor binnen- en buitenzonwering is een goede relatie en korte lijnen erg belangrijk. Dit houdt in dat er snel gereageerd wordt indien er stortingen/ reparaties zijn wat zorgt voor een nog betere samenwerkingen op de lange termijn. In de loop van de jaren heeft Van Ewijk Zonwering bij zijn klanten laten zien een betrouwbare partner te zijn, wat resulteert in samenwerkingen die al vanaf dag één standhouden. 
 

Werkwijze projectzonwering

 • Offerteaanvraag: U stuurt een offerteaanvraag, nieuwbouw of renovatieproject. 
 • Advies en ontwerp: Onze projectadviseur komt bij u langs om uw wensen en eisen te bespreken om zodoende tot de juiste samenstelling van producten te komen. Deze projectadviseur blijft gedurende het project uw aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen over het project. 
 • Meetwerk: Wij meten alle producten vakkundig in.
 • Prijsopgave: Wij geven u een prijsopgave voor het project.
 • Planning en organisatie: Data afspraken wanneer de montage plaats zal vinden. 
 • De montage: Levering binnenzonwering en/of buitenzonwering.
 • Oplevering: Samen met de klant alle nalopen en opleveren.
 • Aftersales: Ontbreekt er nog iets of werkt er iets niet? Wij hebben een gecertificeerd serviceteam voor u klaar staan
 • Onderhoudscontract: Het is mogelijk om het onderhoud van uw producten volledig uit de hand te doen door middel van een jaarlijks of tweejaarlijks onderhoudscontract.   

3 type projecten zonwering projecten

 • Renovatie: Na vele jaren verouderen gebouwen en voldoen zij niet meer aan de gestelde eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Met renovatie wordt het upgraden en opfrissen van een bestaand pand bedoeld, waarmee ook de binnen- en buitenzonwering wordt bedoeld. Bij renovatie kunt u ook denken aan het vervangen van doeken, motoren of onderdelen, verplaatsen van zonwering of het elektrisch maken van de zonwering.
 • Transformatie: Bestaande kantoren, gebouwen of monumenten die nieuwe bestemmingen krijgen zoals appartementencomplexen, hotels of studentenflats. Of een groot kantoorgebouw die klaar wordt gemaakt om in delen te worden verhuurd of verkocht. 
 • Nieuwbouw: Bij een nieuwbouwproject is de kwaliteit en duurzaamheid van de binnen- en buitenzonwering het belangrijkst. Belangrijke aspecten zijn: het binnenklimaat, energiebesparing/ duurzaamheid, daglichtregeling en automatisering. 
Voor kleine of grote projecten kunt u Van Ewijk Zonwering als volgt bereiken: 
 
Per email
T.a.v. afdeling projecten 
 
Per post 
Van Ewijk Zonwering B.V.
8232LK Lelystad 
T.a.v. afdeling projecten 
 
Projecten in de zonwering met Van Ewijk Zonwering