Service

Service en klanttevredenheid staat bij ons voorop

Van Ewijk Zonwering B.V. uit Lelystad vindt kwaliteit en klanttevredenheid het aller belangrijkste in het vak. Daarom werken wij alleen met producten en merken waarvan we zeker weten dat ze aan onze kwaliteitseisen voldoen.  Daarnaast zetten wij de klant centraal, waarbij de wensen van de klant en het verlenen van uitstekende service voorop staan. Daarnaast zijn al onze monteurs VCA- gecertificeerd en worden zij regelmatig bijgeschoold vanuit Van Ewijk Zonwering zelf en onze leveranciers; hebben zij de beschikking over de meest professionele en gekeurde hulpmiddelen. Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie en de Romazo waardoor kwaliteit, garantie en nazorg altijd gewaarborgd is. Ook beschikken wij als een van de weinige zonwering leveranciers in Nederland over een eigen werkplaats waar ook reparaties worden uitgevoerd. 

U kunt bij Van Ewijk Zonwering terecht voor reparaties en storingen, onderdelen, onderhoud en tijdelijke opslag.

Daarnaast kunt u bij Van Ewijk Zonwering ten alle tijden een serviceaanvraag doen of het contactformulier invullen via onze website. Het makkelijkste is natuurlijk om even langs te komen naar onze showroom op de Tjalk 15 - 08 of om naar de winkel te bellen. 

Van Ewijk Zonwering uit Lelystad zorgt voor goede service aan uw binnenzonwering, buitenzonwering, dakramen, garagedeuren, horren, rolluiken, overkappingen, gordijnen en vloerbedekking in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde, Almere en Emmeloord.