Tijdelijke opslag

U kunt bij ons terecht voor de tijdelijke opslag van uw zonwering of raamdecoratie.

Soms sluit de verhuizing van je oude woning naar de nieuwe niet helemaal op elkaar aan. U heeft een nieuw huis gekocht maar wilt de gevel van het huis eerst schilderen voordat u het gaat bewonen, maar er hangt wel nog een zonnescherm aan de muur. Of u wilt uw zonwering in de winter van de muur hebben, omdat u deze toch niet gebruikt en deze zo langer mooi blijf. Wat de reden ook is, als je extra opslagruimte kunt gebruiken dan bent u bij Van Ewijk Zonwering B.V. aan het juiste adres.

Tevens kan Van Ewijk Zonwering de zonwering voor u van de gevel halen (demonteren) en deze na een afgesproken tijdsperiode weer monteren. Wij hebben een deel van ons magazijn/ werkplaats op de Tjalk en in de Jol vrijgehouden om uw waardevolle zonwering voor een korte of een lange tijd op te slaan.  

Het makkelijkste is natuurlijk om even langs te komen in onze showroom op de Tjalk 15 - 08 of te bellen naar 0320 - 218191 om de mogelijkheden te bespreken. Van Ewijk Zonwering uit Lelystad zorgt voor tijdelijke opslag voor particuliere en zakelijke klanten in Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Zeewolde, Almere, Emmeloord, Zwolle en Amsterdam.

Opslag zonwering door Van Ewijk Zonwering Moet uw zonwering tijdelijk worden gestalt?