Wie zijn wij

Van Ewijk Zonwering B.V. te Lelystad 

Van Ewijk Zonwering B.V. is een gevestigde naam in Flevoland en bestaat dit jaar alweer 35 jaar. Van Ewijk Zonwering houdt zich bezig met het monteren en repareren van binnen- en buiten zonwering, garagedeuren, rolluiken, terrasoverkappingen en sinds kort ook vloeren. Kortom, verkoeling in de zomer en het tegenhouden van de kou in de winter. Dit in combinatie met een strak design, wat tegenwoordig erg belangrijk is. Van Ewijk Zonwering B.V. heeft 800 m² Showroom en 1200 m² opslag, afhaal en reparatie ruimte op de Tjalk 15- 08 met eigen parkeergelegendheid te Lelystad. Daarnaast is er nog eens 800 m² productieruimte op Jol 11- 28 te Lelystad.
 
Ruim aanbod
Van Ewijk Zonwering is gevestigd in Lelystad en levert overkappingen, zonneschermen, screens, rolluiken, garagedeuren, markiezen, dakramen met zonwering, jaloezieën voor binnen- en buiten, rolgordijnen, plisségordijnen, horren, gordijnen en vloeren. Op het gebied van vloeren worden in- en droogloop matten, marmoleum, laminaat, PVC en tapijt  geleverd. De producten van Van Ewijk Zonwering bieden beschutting tegen licht, weer, wind en ongewenste gasten en laten u maximaal genieten van de buitenlucht en zonneschijn. Van Ewijk Zonwering levert producten aan particulieren, bedrijven, ziekenhuizen, scholen, overheidsinstellingen en woon- en zorginstellingen. Tevens beschikt Van Ewijk Zonwering als een van de weinige zonwering leveranciers in Nederland over een eigen werkplaats waar ook reparaties worden uitgevoerd.  
 
Vakmanschap staat voorop
Van Ewijk Zonwering vindt kwaliteit en klanttevredenheid het aller belangrijkste in het vak, waardoor er alleen gewerkt wordt met producten en merken waarvan met zekerheid gezegd kan worden dat ze aan onze kwaliteitseisen voldoen. Om aan andere kwaliteit eisen te voldoen zijn alle monteurs die bij Van Ewijk Zonwering werken VCA- gecertificeerd en worden regelmatig bijgeschoold vanuit Van Ewijk Zonwering zelf en onze leveranciers en hebben zij de beschikking over de meest professionele en gekeurde hulpmiddelen. Daarnaast zet Van Ewijk Zonwering de klant centraal, waarbij de wensen van de klant en het verlenen van uitstekende service voorop staan. Zo komt een van de experts van Van Ewijk Zonwering altijd eerst bij u langs om de situatie te bekijken en alles op de millimeter nauwkeurig op te meten.
 
De markt
Sinds de laatste jaren merkt Van Ewijk Zonwering  voornamelijk aan particulieren dat zij een betere temperatuurregeling en energiebesparingen in huis steeds belangrijker vinden. Zo worden er steeds meer garagedeuren en rolluiken verkocht om de stookkosten in de winter te verminderen en het huis koeler te houden in de zomer, waarbij de energiekosten tot wel 30% verminderd kunnen worden. Daarnaast is er steeds meer interesse in aluminium of doek veranda’s en houten overkappingen. Deze worden in eigen werkplaats geproduceerd en door onze eigen monteurs ter plaatse naar de wens van de klant in elkaar gezet. In de meeste gevallen is er bij eenoverkapping  geen vergunning nodig. U kunt langer kunt genieten van de zomermaanden. We kunnen dus wel stellen dat het buitenleven steeds belangrijker wordt.

De showroom

Het team van specialisten van Van Ewijk Zonwering ziet u graag verschijnen in de geheel vernieuwde showroom in winkelcentrum De Tjalk in Lelystad. Hier kunnen we het tijdens een lekkere bak koffie hebben over de perfecte zonwering die bij u past. Deze specialisten zijn als geen ander in staat om iedere situatie te vertalen naar een oplossing die aan uw wensen voldoet.

Sinds 2017 zit Van Ewijk Zonwering B.V. samen in het pand met Karel Woninginrichting en projectstoffering B.V. Daarnaast zitten er in Winkelcentrum de Tjalk gevestigde Lelystadse ondernemers zoals fietsenspeciaalzaak Het Wiel, Crobylos kappersschool, Crobylos nagelstudio en Crobylos kappersvoordeelshop. Daarnaast zitten er ook grote gevestigde namen zoals Kruidvat, Action, Jumper, Zeeman, Fair Play Casino en de supermarktketens Lidl, Aldi en Boni.
 
Van Ewijk Zonwering is o.a. werkzaam in Lelystad, Dronten, Almere, Biddinghuizen, Swifterbant, Urk, Marknesse, Zeewolde, Emmeloord, Zwolle en Amsterdam.

Vestiging Van Ewijk Zonwering in Lelystad